Calçotada tardana

Calçots (Font: elscampaners.cat)

Calçots (Font: elscampaners.cat)

Avui dissabte 31 de març hem fet la segona calçotada a l’hort, la primera fou el dissabte passat…
Atès que ens hem trobat calçots gruixuts com un braç hem confirmat la nostra sospita que hem trigat un xic (és que els dissabtes anteriors havia fet fred i havíem tingut forces compromisos i no vam tenir temps per  fer abans calçotades… ni estàvem gens segurs si era bona idea arrencar-los setmanes abans de consumir-los). Amb una bona mida per menjar bé n’hem collit prop del 70% la resta són massa gruixuts, i una dotzena llarga excessivament grans.
Per ara hem menjat calçots suficients per a una dotzena de persones (a raó d’una dotzena per persona) entre els dos dissabtes i calculem que ens queden per una dotzena més. Per ser la nostra primera collita de calçots n’estem força satisfets.
Un altre any hem de començar a menjar-los molt abans… evitarem els supercalçots que només els podem menjar com a verdura (substituint les cebes tendres) i tenir sobredosi de calçotades seguides.

PD: la darrera calçotada l’hem fet dilluns 9 d’abril… i els calçots han aguantat bé dins la barraca aquests dies (collits divendres 30 de març).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: